Támogatás

Számlaszámunk:

63600605-16102778

Adószámunk:

18143520-1-12

Kedves Látogató!

Amikor megtörténik a baj, akkor már többször bizonyítottuk, hogy törődünk egymással. Ha egy ember eltűnik közösségünkből mindannyian ismerünk valakit, aki ismeri a családot és bízunk abban, hogy előkerül.

Egy elveszett személy megtalálása túlmutat a rendőrség vagy a tűzoltóságon. Szervezetünk ebben nyújt kiegészítő segítséget. Az ilyen helyzetek megkövetelik a folyamatos készenlétet, szakértelmet és képzést. Ez egyaránt érvényes önkénteseinkre, keresőkutyáinkra. Valamint eszközparkunkat is karban kell tartani vagy fejleszteni.

Ezért is fordulunk Önhöz, szomszédainkhoz és barátainkhoz. Vész esetén gyakran felmerül az a kérdés, hogyan tudunk segíteni? A válaszunk, hogy kérjük adományozzon! Van egy felkészült, készséges önkéntes csapatunk, de szükségünk van egy háttérre, hogy a munkájukat tudják végezni. Ez életeket menthet!

Kérjük lehetőségeihez képest támogasson minket! Lehet egyszeri adománnyal, valamint rendszeressé is teheti. A leírt összegtől természetesen el lehet térni. Ez csak is Öntől függ. Lehetőség van az adója 1%-át is felajánlani. Kérjük bátorítsa családtagját, ismerősét is az életmentés támogatására.

Minden jellegű felajánlást szívesen veszünk.

Köszönjük, hogy támogat minket és ezzel is hozzájárul az életmentéshez!

Juhász Zoltán

Egyesület vezető, Cserhát Menetőkutyás Egyesület

Rendszeres támogatás

Kérjük, amennyiben módja van rá támogasson rendszeres összeggel! A támogatást teljes egészében a kutyáinkra valamint az eszközeinkre fordítjuk. Ezzel a Ön is részese lehet az életmentés nemes feladatának. Természetesen a lentiektől eltérő bármilyen támogatást szívesen fogadunk.